Elmúltál már 18 éves?

Szállítás

 

Kiszállítás

 A rendeléseidet általában 1-2 munkanapon belül tudjuk teljesíteni, amennyiben az adott termék raktáron van. Törekszünk a szállítási határidő betartására, azonban nem áll módunkban felelősséget vállalni azért, ha a fenti szokásos szállítási idő nem tartható. Esetleges késedelem esetén minden esetben értesítünk és tájékoztatunk a megrendelés teljesítésének pontos idejéről.

 Szállítási címnek kérjük, hogy minden esetben olyan címet adj meg (pl.: munkahelyi cím), ahol munkanapokon 8 és 18 óra között folyamatosan tartózkodsz és a terméket át tudod venni.

Az átvétel időpontjában ellenőrizned kell a csomag sértetlenségét és a termékek darabszámát. Amennyiben mindent rendben találtál a termékkel kapcsolatban, alá kell írnod az átvételi elismervényt. Ha sérült a csomagolás vagy a termék, a helyszínen kérned kell jegyzőkönyv felvételét a hibáról. A nem sértetlen csomagolású terméket csak saját felelősségre veheted át. Az Eladónak utólag jegyzőkönyv nélküli mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. Az átvételi elismervény aláírásával ugyanis elismered, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

 Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb további két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A kiszállítás munkanapokon 8-18 óra között történik. Mint Vevő köteles vagy olyan szállítási címet megadni, ahol a fenti időintervallumban elérhető vagy. A kiszállított csomag diszkrét, így a cím munkahelyi cím is lehet!

 

 

Szállítási módok

Sprinter futárszolgálat 

Szállítási információ: +36-1-347-3000

Szállítás díja: 12.000,- Ft alatti rendelés esetén 999,- Ft az ország egész területére.

Bruttó 12.000,- Ft (szállítási költség nélkül) feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!

 

Lehetőség van a termékek „Pick Pack Pont” helyszíneken történő átvételére is.

A kiválasztott Pick Pack Pontra történő szállítás díja: 12.000,- Ft alatti rendelés esetén 699,- Ft 

Bruttó 12.000,- Ft (szállítási költség nélkül) feletti rendelés esetén INGYENES! 

 

 

Fizetési módok

 A termék vételárának és szállítási költségének kifizetése „utánvéttel”  történik. Utánvét esetén a futár kizárólag készpénzt fogad el. „Pick Pack Pont”-on történő átvétel választása esetén több helyen lehet bankkártyával is fizetni, azonban ennek rendelkezésre állásáért nem vállalunk felelősséget.