Elmúltál már 18 éves?

A jó szexről

A szex egy adok-kapok játék. Miközben adok, aközben kapok. Mindezt úgy, hogy jó esetben észre sem veszem, hogy nemcsak kapok, hanem én is ugyanúgy adok. És társam is így éli meg. Ekkor jó a szex. Egy kapcsolat elején ez így is szokott lenni.

 

A szex hosszabb távon azonban csak kiérdemelten lesz jó és jól fenntartható két ember között. A szex egy nőnek ugyanis akkor jó, ha a férfi olyan biztonságos környezetet teremt a nő számára, hogy a nő odaadja magát a férfinek. Ekkor van bizalom, ekkor éli meg fizikailag a szeretetét, ekkor tehető az aktus erotikus élménnyé.

 

Fontos látni azt, hogy a férfi magáévá teszi a nőt, a nő pedig magába fogadja a férfit. A férfi kvázi belebújik a nőbe, a nő pedig azt éli meg, hogy egy idegen ember van benne. Szó szerint. Ezért a nő ezt csak akkor adja hosszabb távon, ha hosszabb távon kap is valamit cserébe. Mégpedig egy szebb, jobb életet. Ha azonban úgy éli meg, hogy a férfi elvesz tőle, hogy vélt vagy valós jogait erőlteti rá a nőre, akkor a nő nem fog tudni többet adni. Úgyhogy nem érdemes idáig eljutni.

 

Az pedig, hogy a szex mitől lesz kiérdemelt, leginkább a lelki tényezőkön múlik - szerintünk. Biztonságban érzem-e magam, kellemes-e a másik emberrel nekem, segíti-e az életem. És ha igen, akkor a nőknek ezt érdemes tudatosítani magukban, és értékként kezelni. Mert, ha értéket kapok, akkor ezt viszonzom, és én is értéket adok. Ez megnyilvánulhat a legegyszerűbb dolgokban, mint pl. abban, hogy szívesebben főzök a hét minden egyes napján, az év 365 napján. Érdemes mindkét félnek látni, tudatosítani és értékelni, amit kap a másik embertől, mert így lehet együtt haladni.

 

Ha a lelki tényezők rendben vannak, akkor tudjuk társunkkal szexualitásunkat jól megélni. De főleg egy hosszútávú kapcsolatban igen sok kreativitásra és játékosságra van szükség ahhoz, hogy a szex még évek múlva is élmény legyen. Kellenek az ingerek, kellenek az élmények.  Buli, wellness-hétvége, masszázs, kirándulás, utazás vagy nyaralás, és néha az is kell, hogy hiányozzunk egymásnak. Lelki, fizikai és anyagi biztonság, és ez rengeteg idő, energia és munka. Ezen felül kell az önértékelés mindkét félnek és kell az, hogy társunk szemében értékesnek lássuk magunkat (ilyenkor csillog a szeme!). És ha tudom, hogy a másiknak egy értékes ember vagyok, akkor nő a saját önértékelésem is. Ha nő az önértékelésem, büszkébb leszek magamra és ezáltal vonzóbb is leszek.

 

Nőként tudnom kell, hogy rendben leszek akkor is, ha társamat holnap agyonüti egy tetőről leeső tégla. Óriási feladat és felelősség, ami egy férfire, egy családfőre nehezedik. De talán megéri, nem? Egyébként is mennyivel jobb már egy átbulizott éjszaka után szexelni, mint havi egyszer kötelező jelleggel?

 

Ezért szerintünk a szex akkor lesz jó két embernek, ha sok türelemmel és odafigyeléssel megdolgoznak érte. Mintha egy kétszemélyes projektmunka lenne. Sokat kell dolgozunk érte, és akkor lesz igazi eredmény is.

 

És ha egyszer egy nő szeret, akkor fog adni. Sokat. Bármit. Akkor élhetitek meg mindketten igazán jól a szexualitásotokat – ezért éri meg kitartani a másik mellett és a problémákkal megküzdeni.

 

Szokás mondani, hogy egy nőt nemcsak megszerezni kell tudni, hanem meg is kell tudni tartani. De szerintünk ez fordítva ugyanígy igaz!

 

 

Nézzétek meg a webáruházunkban kapható felnőtt játékokat, tegyétek különlegessé és erotikus élménnyé a szexet. Így az élet nem csak a rutinról fog szólni, és olyan csodát tudtok megélni együtt, amit senki mással. Ez pedig olyan kötődést, szeretet és amolyan „titkos” szövetséget alakít ki közöttetek, amit senki nem fog tudni elvenni! És így lesz a kapcsolat két ember között házasság.

 

 

Nyitóoldalunkhoz kattints IDE. Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!

Vibrátorokhoz kattints IDE. Pároknak még több izgalmas felnőtt játék ITT.

Kövess minket facebookon is: /intimpillanat

 

 

 


Ajánlatunk